Reserveer een bezoek

Masamuda is geopend op zondagen van 12-16 uur. Wij verzoeken u in verband ,met de Covid-maatregelen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Ook kunnen we weer rondleidingen en ontvangsten verzorgen (informatie en reserveren via secretaris@masamuda.nl)

De toegang is gratis. Honden zijn welkom, maar wel aangelijnd houden s.v.p.

 

>Schoolklassen bezoek

Schoolklassen (PO en VO) zijn van harte welkom in Masamuda. Wel moet u van tevoren reserveren. Dat kan door gebruik te maken van het reserveringsformulier. Eventuele wensen over de invulling van het bezoek kunt u in het daarvoor bedoelde veld kwijt.

Na ontvangst van uw reserveringsformulier koppelen wij een Masamuda-docent aan uw bezoek. Het kan zijn dat we samenspraak met u tot een andere bezoekdatum komen om dat rond te krijgen. In elk geval wordt u per e-mail (of telefonisch) benaderd om een en ander af te stemmen.

>Overige bezoeken

Andere dan schoolgroepen, zoals bedrijfsuitjes, clinics, vrienden- of familiegroepen etc, zijn ook welkom in Masamuda. Boekingen voor deze doelgroepen kunnen ook door middel van het invullen van het boekingsformulier.

NB: Binnen twee werkdagen na insturen wordt contact met u opgenomen. Eerder gemaakte reserveringen en de beschikbaarheid van gidsen bepalen of een datum/tijdstip beschikbaar is.

>Reserverings formulier

    Ik wil graag een rondleiding of schoolbezoek reserveren en wil graag contact met een medewerker.