Blog

Masamuda nu ook op social media

Masamuda nu ook op social media

Masamuda begeeft zich ook op het pad van de social media. Er zijn podcasts gemaakt over de Slag bij Vlaardingen in 1018 en moord en doodslag in de middeleeuwen in het licht van fake-nieuws. Binnenkort komen er nog meer en ze zijn te beluisteren op Spotify en Apple Podcast. Tik in: Masamuda Terug in de tijd.

Een andere activiteit is Masamuda Maandag. Elke maandag laten we op de Facebookpagina, Instagram en LinkedIn van Masamuda een voorwerp zien waar we kort iets over vertellen. De eerste serie voorwerpen komen uit de educatiekist die we gebruiken tijdens lessen aan kinderen en jongeren van de basisscholen en middelbare scholen die ons erf bezoeken.
Deel en like deze berichten als je ze leest op jouw favoriete social mediaplatform.

Speciaal gericht op kinderen zijn we ook voorzichtig gestart met het plaatsen van korte informatieve leuke filmpjes op Tik Tok. De eerste twee gingen over het omhakken van een boom met een vuurstenen bijl en varen in een boomstamboot.
Heb je Tik Tok? Ga dan naar Masamudavlaardingen om de filmpjes te bekijken. Ook hiervoor geldt: like ze en stuur ze door naar anderen.